Ideja Chat-a jeste da omogući Internet korisnicima razmjenu mišljenja, informacija i zabave. Na Chat-u se nastoji njegovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji će omoguciti visoku kvalitetu i korisnost objavljenih sadržaja.

Sa ulazkom na Chat obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijeteće, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te ugrožavati tuđu privatnost!

– Nije dozvoljena upotreba dva ili vise nick-ova!
– Zabranjeno pisanje jezikom nerazumljivim za sve znaci (pise se Srpsko-Hrvatsko-Bosanskim jezikom)
– Zabranjeno je korištenje vulgarnih riječi!
– Zabranjeno je provociranje i vrijeđanje!
– Preporučljivo je korištenje malih slova (velika slova označavaju vikanje)
– Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili chat-ova!
– Uznemiravanje, prijetnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a!
– Prenošenje bilo kojih informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om – koji su uvredljivi, rasistički, diskriminirajući, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, prijeteće, uvrjedljive, uznemiravajuce, klevetničke, provokativne radnje!
– Poštujte druge na chat-u barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!
– Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba, lider, predstavnik Chat-a , administracija ili domaćin!

Vlasnik radia, Moderatori i Administratori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocijene da je njihovo ponašanje neprimjereno i nije u duhu Chat-a, i to bez obrazloženja!

Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na chat-u (a znate da niste izbačeni zbog jednog od gore navedenih razloga). Molimo vas da nam se javite putem FB profila vlasnika Radia Urnebes.

Mi ćemo nastojati da vam pomognemo (nije potrebno pravljenje drugog nick-a jer kao sto znate dva nick-a nisu dozvoljena).
– Nemojte zahtjevati da se neko izbacuje sa chat-a jer ipak internet pripada svima.
– Prijetnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, bice najstrože kažnjene bez prethodnog upozorenja!
– Cilj postojanja ovog chat-a je druženje i dobro zezanje i uživanje uz našu muziku.

VAŠ RADIO URNEBES <3