Ideja Chat-a jeste da omogući Internet korisnicima razmjenu mišljenja, informacija i zabave. Na Chat-u se nastoji njegovati stimulativan, tolerantan i izazovan duh u skladu s naprednim civilizacijskim tradicijama, koji će omoguciti visoku kvalitetu i korist objavljenih sadržaja.

Sa ulazkom na Chat obavezujete se da nećete objavljivati informacije koje su lažne, vulgarne, prijeteće, šire mržnju individualno ili prema bilo kojoj skupini, te da nećete ugrožavati tuđu privatnost!

– Obavezno staviti svoju sliku ispred nika na Chatu!
– Obavezno pisati (Srpsko-Hrvatsko-Bosanskim jezikom)
– Zabranjeno je korištenje vulgarnih riječi!
– Zabranjeno je provociranje i vrijeđanje!
– Zabranjeno reklamiranje drugih sajtova, radio stanica ili Chat-ova!
– Zabranjeno uznemiravanje, prijetnja, uvreda, kleveta, sramoćenje ili bilo koji drugi način izazivanja ogorčenja ili neprijatnosti drugom učesniku Chat-a!
– Zabranjeno prenošenje informacija, podataka, tekstova, fajlova, linkova, softvera, razgovora, bilo kakvih sadržaja i materijala Chat-om – koji su uvredljivi, rasistički, diskriminirajući, nezakoniti, ili sadrže informacije i uputstva za ilegalne, štetne, prijeteće, uvrjedljive, uznemiravajuće, klevetničke, provokativne radnje!
– Nepoželjno je odjednom izbaciti više od 3 smajlija/gifa na Chat!

– Poštujte druge na Chat-u barem onoliko koliko želite da drugi poštuju vas!
– Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje kao bilo koja druga osoba npr: kao lider, predstavnik chat-a, administrator ili domaćin!

Vlasnik radia, Administratori i Moderatori imaju pravo i obavezu banovati ili izbaciti osobe, ukoliko ocijene da je njihovo ponašanje neprimjereno i nije u duhu Chat-a, i to bez obrazloženja!

Ukoliko vam se desi da zbog bilo kojeg razloga nemate pristup na Chat-u (a znate da niste izbačeni zbog jednog od gore navedenih razloga). Molimo vas da nam se javite putem FB profila vlasnika Radia Urnebes.

Mi ćemo nastojati da vam pomognemo.

– Nemojte zahtjevati da se neko izbacuje sa Chat-a jer ipak internet pripada svima.
– Prijetnje hakovanjem ili bilo kakve nedozvoljene radnje u cilju nanošenja štete sajtu, biće najstrožije kažnjene bez prethodnog upozorenja!
– Cilj postojanja ovog Chat-a je upoznavanje, druženje, zabava, šala uživanje uz naš program i muziku po vašem odabiru.

VAŠ RADIO URNEBES <3